2 nejoblíbenější stránky a zároveň aplikace

Určitě máte v mobilu či počítači oblíbenou stránku, pro kterou je vytvořená i aplikace. Že ne? Tak tomu nevěřím. Pojďme se podívat na oblíbené stránky, které mají zároveň i aplikaci pro mobily a počítače. 

Bez pochyby je to PINTEREST. Je to prostě klasika, a hlavně tato stránka je plná kdejakých nápadů. Například líčení a účesy. Je to výborné například před maturitním plesem, já sama jsem si tam vybrala účes, který jsem chtěla a hlavně líčení. Já sama se nemaluju, takže taková inspirace byla pro mě k nezaplacení. Nebo tetování. Pokud přemýšlíte nad tetováním a nevíte jaké, tak na této stránce najdete nejednu inspiraci. Od textů, zvěrokruhu, květin, až po postavy a obličeje. Není pochyb, že byste si nevybrali. Ale také tam najdete spolu nápadů na vaření a pečení, na outfity, na vyrábění pro děti či tapety na mobil. Je tam nekonečně mnoho inspirací a zároveň je to prostě MUST HAVE. 

web

Dále je SPOTIFY. Spotify je platforma, ve které si můžete poslouchat písničky se zamknutým mobilem. To prostě YouTube neumí a do vašeho mobilu si musíte stáhnout hromadu písniček, abyste měli co poslouchat. Spotify si můžete zakoupit i Premium, kde si písničky můžete poslouchat bez Wifi či dat a můžete si písničku nespočetněkrát přepnout.

web

Pokud Premium nechcete, tak můžete písničku přepnout maximálně šestkrát, budou vám tam během střídání písniček skákat reklamy a potřebujete k tomu data či Wifi. Ale to přece není vada na kráse. Já sama už nějakou dobu používám Spotify a Premium jsem nikdy neměla a nepotřebuji ho. Najdete tam taky mnoho podcastů. Já je mám hrozné ráda. Když jdete na procházku, tak si nějaký pustíte a prostě posloucháte a relaxujete. 

Tyto dvě stránky a zároveň aplikace řadím mezi TOP, které musíte mít v mobilu či na počítači. Používáte aspoň jednu z těchto aplikací nebo třeba ani jednu neznáte?