Profesionální bělení zubů

Kdo by si nepřál mít krásné, bílé a rovné zuby? Myslím, že každý má takové tajné přání. Někdo o něm jen sní, někdo ho vykoná. Já jsem kdysi o svůj chrup nijak zvlášť nepečovala. Samozřejmě, že jsem používala pouze pastu a kartáček dvakrát denně, ale to bylo tak vše. Jenže postupem času, když jsem se o sebe začala zajímat více a chtěla jsem se i více všem líbit, jsem uvažovala, jaké by to bylo, kdybych měla krásně bílé zuby. Ihned jsem se začala dívat na internet a hledala jsem obrázky, jak vypadají zuby před a po bělení. A musím říct, že jsem byla mile překvapená. Ten rozdíl byl opravdu dost viditelný, myslím, že profesionál vybělil zákazníkovi zuby snad o pět odstínů!

Bílé zuby uberou pár let

Zuby na fotce jen zářily a já v ten moment byla zcela pevně rozhodnutá, že si zuby vybělit nechám taky. Ihned jsem začala hledat tu nejvhodnější zubní kliniku, kde dělají to nejšetrnější zubní bělení. Váhala jsem mezi pěti, ale nakonec to vyhrála dentální hygiena v Praze 10. Sice je to daleko od mého bydliště, ale nedalo se nic dělat. Chtěla jsem kvalitu a tu jsem taky očekávala. A sice i cena byla vyšší, ale to mi tak nevadilo. Ještě před samotným bělením jsem byla poučená, že nesmím mít zubní kaz, proto jsem absolvovala ještě klasickou zubní prohlídku. Naštěstí jsem měla zuby úplně v pořádku, takže mi potom dentální hygienistka vyčistila profesionálně zuby. Byly jako ze skla! Lesklé a čisté. A ihned třetí den jsem šla na samotné bělení zubů. Vůbec jsem se nebála, navíc bělení vůbec nebolí. Jen jsem si ležela hodinu na zubařském křesle, kde na mě svítilo modré světlo. Musím říct, že jsme málem usnula.

Krásné zuby jsou ozdobou každého

Když bylo po akci, tak jsem se podívala do zrcadla a byla jsem velmi překvapená. Výsledek předčil mé očekávání. Zuby jsme měla jako perličky nebo hollywoodská star či celebrita. Od toho dne jsem si byla jistá, že bělení budu absolvovat každý rok. Ty peníze mi za to stojí. Navíc si toho všimlo i okolí a a i další členové rodiny uvažují o bělení. Myslím, že bělení mi ubralo i deset let. Pokud vás bělení zajímá, podívejte se sem na náš web.